סוג Da Hong Pao ייחודי, אשר מתקבל כתוצאה מיישון ארוך טווח בלחות וטמפרטורה מסוימים.
הודות לכך, התה רוכש תכונות מרפא יותר חזקות יותר (במיוחד במה שקשור ליכולת לשרוף שומנים ולנקות את הגוף). בעל השפעה עמוקה ומרגיעה.
טעמו של Da Hong Pao מיושן רך יותר מטעמו של תה טרי, ואילו בניחוח התה המקורי מופיעים נגיעות טעם של Puer מיושן.
Chen Nien Da Hong Pao מכינים בדומה ל-Da Hong Pao רגיל. ההבדל היחיד הוא בכך שלפני ההכנה יש לשטוף את התה פעמיים במים חמים. בנוסף, לקבל הטעם המיטבי וניצול כל התכונות המועילות, התה דורש טמפרטורה גבוהה, לכן מומלץ לחלוט תה זה בקומקום מחמר Yixing.
תה ארוז באריזות של 25 גרם .