PubMed.gov
(U.S. National Library of Medicine National Institutes of Health)
פירסם את תוצאות המחקר של מדענים מטייוואן המאשרים את ההשפעות הבריאותיות של תה הפואר ויכולתו להוריד כולסטרול ולהוריד את מסת הגוף עקב ירידה בכמות השומן.
מומחים מ- Tea Research and Extension Station (טיוואן)
בדקו סידרת ניסויים, המשווים קבוצות שונות של תה בעלי דרגות תסיסה שונות (תה ירוק, אולונג, תה אדום ופואר)
תוצאות המחקר הוכיחו, כי תה הפואר ותה האולונג, מורידים את רמות הגליצירידים בצורה משמעותית יותר מאשר התה הירוק והאדום.
אם זאת, תה הפואר והתה הירוק יותר אפקטיביים בהורדת הכולסטרול הכללי, מאשר תה האולונג והתה האדום.
בנוסף, תוצאות המחקר הראו כי צריכה קבועה של תה הפואר מעלה משמעותית את רמות הכולסטרול "הטוב" (HDL-C) ומוריד את רמות הכוסטרול "הרע" (LDL-C).
תוצאות המחקר אישרו בצורה מלאה את השפעותיו הבריאותיות של תה הפואר והראו כי תה בעל רמת פוסט-תסיסה ישנו אפקט היפואפידמי יותר בולט בהשוואה לעלי תה ירוק מותססים


לינקים בנושא:
- פואר (חנות מקוונת)